Onze producten

Producten

Wij leveren een ruim aanbod aan producten. Een aantal systemen die wij bijvoorbeeld leveren en plaatsen zijn:

  • Luchtwarmtepomp – Verwarm uw huis met de buitenlucht!
  • Warmtepomp
  • Zonneboilers
  • Houtcv ketel
  • pellet kachels
  • PV stroompanelen (zonnepanelen)
  • Zonnecollectoren
  • cv ketels – Bedien deze slimme thermostaat vanaf uw smartphone.
  • Ontkalking drinkwater – Zacht water geeft minder schoonmaak en voelt zachter.
  • Wassen zonder zeep – Wasmachine gebruiken zonder wasmiddel !

Installatietechniek

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van CV ketels onderhoud /zonneboilers/lucht-warmtepompen /Hout cv kachels. Vanaf 2008 hebben wij ons intensief bezig gehouden met de mogelijkheden van het verwarmen van woonhuizen en bedrijven d.m.v. luchtwarmtepompen, zonneboilers en hout gestookte cv-ketels.

DS Dwingeloo is een professioneel bedrijf met hoogwaardige en geavanceerde producten. Samen dragen we zorg aan een goede service en garantie!

Mocht u interesse hebben in een product of onze dienstverlening, kunt u contact opnemen met ons via de contactpagina.

Producten installatietechniek installatie luchtwarmtepomp CV ketel pallet

Warmtepompen

Warmtepompen: hybride of all electric oplossingen.
Met Vaillant warmtepompen heeft u de mogelijkheid om voor een hybride of all electric oplossingen te kiezen. Afhankelijk van uw wensen, de warmtevraag, uw woning, isolatie en welke energiebesparende maatregelen al zijn toegepast, wordt er gekeken naar een juiste advies op maat. Dit zou kunnen betekenen dat een hybride oplossing of een all electric oplossing interessanter is voor u. Bij hybride werkt de Vaillant warmtepomp nog samen met uw cvketel. De warmtepomp (bodem-of luchtgebonden) verwarmt in de winter en kan koelen in de zomer. De hr-ketel levert warm water en springt bij als het extreem koud is. Zo leveren de Vaillant warmtepompen volop comfort, terwijl u bespaart op uw energiekosten. Bij all electric oplossingen maakt u helemaal geen gebruik meer van een cv-ketel. De Vaillant warmtepomp haalt de energie uit de lucht of de grond en werkt samen met Vaillant boiler-of buffervaten om op die manier dezelfde comfort te leveren als uw cv-ketel. U bespaart nu echter op uw energierekening en vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk.

aroTHERM split lucht/ water warmtepomp
Met Vaillant aroTHERM split warmtepomp bespaart u tot 75% op energiekosten, omdat het warmtepompsysteem zeer efficiënt de gratis beschikbare energie uit de buitenlucht omzet in warmte in de winter of koeling in de zomer en warm water het hele jaar door. De aroTHERM split is dankzij het Sound Safe System ook ongelooflijk stil. De binnenunit is vergelijkbaar met een moderne koelkast. De warmtepomp is tot wel 25 meter van de woning te plaatsen. De uniTOWER split, krijgt een plaats in uw woning. Deze hydraulische unit, niet groter dan een koelkast, biedt tal van voordelen waaronder Gelijktijdig gebruik van meerdere tappunten en warmtecomfort voor minimaal 4 personen.

Vaillant aroTHERM monobloc luchtgebondenwarmtepomp
De aroTHERM monobloc van Vaillant is een luchtgebonden warmtepomp. Deze warmtepomp plaatst u buiten bij uw bestaande woning of nieuwbouwhuis. Luchtgebonden warmtepompen halen de energie uit de buitenluchtdoor middel van een koelmiddel. Dit koelmiddel is altijd kouder dan de omgeving en trekt daarom warmte aan. De aroTHERM monobloc warmtepomp zorgt ervoor dat het verwarmde koudemiddel verdampt en in de compressor wordt deze damp samengedrukt. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur stijgt en de hete stoom naar het verwarming circuit in uw woning gaat. Dit zorgt ervoor dat u het behaaglijkwarm heeft tijdens de koude wintermaanden en lekker warm kunt douchen. Nadat de hete stroom in de compressor is samengedrukt en uw woning heft verwarmd, wordt de druk verlaagd zodat de stoom afkoelt totdat deze weer vloeibaar is. Het koudemiddel kan op deze manier opnieuw warmtepomp uit de omgeving opnemen is zo is de cirkel weer rond. Met een luchtgebonden warmtepomp van Vaillant bespaart u op uw energieverbruik, zorgt u voor minder CO2-uitstoot en kunt het energielabel van uw huis fors verbeteren. Kortom: met de aroTHERM monobloc warmtepomp van Vaillant haalt u het duurzame systeem voor de toekomst in huis.